Gülücükleriniz Solmasın

MİKROTEM DİŞ MACUNU

Ağız ve Diş Bakımı

Ağız ve diş sağlığında en etkin yöntem Diş Macunu ile dişlerin düzenli fırçalanmasıdır. Düzenli yapıldığında diş ve dişeti korunmuş olur. Yine diş ve dişeti hastalıklarına neden olan bakteri plaklarına karşı da koruma sağlanır. Düzenli kullanım diş taşı oluşumunu geciktirirken, dişeti sağlığını da korumaya yardımcı olur. Ağız kokusu problemlerinde nefesi ferahlatan etki de sağlanır.

Mikrotem Diş Macunu

Her zaman sağlığı kaybetmek kolay, kazanmak ise zordur. Kimyasallar ile elde edilen dişlerdeki beyazlık sağlıklı dişler demek değildir. Bir diş macunu uzun vadede düşünüldüğünde öncelikle diş ve dişetlerine zarar vermekten uzak olmalıdır. Bu sebeple Mikrotem Diş Macununda kanserojen kimyasallar kullanmaz.

Mikrotem Diş Macunlarında gerçek anlamda ağız sağlığınıza destek olacak çeşitli bitki eksratları kullanılır. Bunlar faydaları pek çok kimse tarafından da bilinen Propolis, Aloe Vera, Zencefil, Çay Ağacı, At Kestanesi bitki ekstratlarıdır.

Formülü özenle oluşturulmuş Mikrotem Diş Macunu, diş minelerinizi çizmez ve aşındırmaz.

Kullanım Şekli:

Diş macununu sabah ve akşam, günde 2 defa kullanın.

Diş fırçanızın orta sertlikte ve iyi durumda olmasına dikkat edin.

Diş Macununu yaklaşık nohut büyüklüğü kadar kullanın.

Üç dakika kadar fırçalayın. Daha uzun süre fırçalama daha fazla fayda sağlamaz. Bu yanlış bir kanaattir.

Diş fırçanıza sürdüğünüz macunu ıslatmayın. Bu durumda etken maddelerin etkisini zayıflatmış olursunuz.

Yemeklerden hemen sonra fırçalamayın. Bu besin asitlerinin ağızda dağılmasına sebep olup ağız sağlığınıza zarar verebilir. En az yarım saat kadar bekleyin.

Ağız ve Diş sağlığınızı korumaya yardımcı olmak için düzenli kullanmaya özen gösterin.

Zararlı Kimyasallardan Uzak Durun

Mikrotem Diş Macunlarında, zararlı kimyasallar olan Florid, Sles, Paraben ve Formaldehit kullanmaz. Bunlar içerisinde özellikle diş macunu reklamlarında çokça belirtilen Florür zararlı bir kimyasaldır. İnternet üzerinde araştırma yapacak olursanız, tavsiye eden metinlere ulaşabilirsiniz. Dünya çapında bakıldığında bunun tavsiye edilmesinin ticari sebepleri olduğu görülür. Asıl gerçeği ise, Avrupa’nın pek çok ülkesinin içme sularının florürlenmesini yasaklaması göstermektedir.